Zitzak: een fijne werkplek voor de kids

Er wordt op dit moment thuis druk geleerd en huiswerk gemaakt, want ook kinderen werken nu vanuit huis. Dat thuiswerken is even wennen. De oplossing om de werkplek van je kind een stuk leuker te maken? Een zitzak van Zitzaq!

Creëer een fijne werkplek met een zitzak voor je kids
Naast dat een zitzak heel leuk om te zien is, zorgt hij ook voor een goede werkhouding. Onze zitzakken vormen zich namelijk helemaal naar het lichaam. Drukpunten in de rug worden hierdoor ontlast. Onze zitzak is daarom ideaal om de werkplek van je kids een stuk leuker en comfortabeler te maken.

Waar plaats je de zitzak voor je kids?
Een zitzak van Zitzaq past in iedere ruimte. Maakt jouw kind zijn of haar huiswerk het liefst in alle rust? Dan kun je de zitzak het best op zijn of haar slaapkamer neerzetten. Zo hebben ze toch een eigen plekje. Vind jouw kind het beneden gezelliger of wil je nog een oogje in het zeil kunnen houden? Dan kun je in de woonkamer ook een leuke werkplek inrichten. Door bijvoorbeeld de salontafel om te toveren tot tijdelijk bureau voor je kids. Een zitzaq kun je heel gemakkelijk daarbij aanschuiven. Met onze online studio zorg je er ook meteen voor dat de zitzak voor je kids bij het interieur past. 😉

Je kan er ook héél goed mee ontspannen
Na al dat harde leren of werken moet je natuurlijk ook even ontspannen. Dat kan heel goed met de zitzaq. Je kind kan erop klimmen en klauteren, maar met dit mooie weer kun je hem ook even lenen om heerlijk op te zonnen. De zitzak mag namelijk mee naar buiten, hier kan hij makkelijk tegen!

Bestel de zitzak voor je kids hier!
Ben jij helemaal om? Wij adviseren voor kinderen maat S (100 x 140 cm). De zitzak kun je zelf personaliseren, maar je kunt ook hier meteen je favoriet bestellen.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄