It’s the most wonderful time of the year…

Over ruim een week is het al weer zo ver, namelijk Kerst! Nu onze goedheiligman samen met zijn pieten alweer zijn aangekomen in Spanje, komt ondertussen de Kerstman aan in Nederland. Samen met zijn elfjes en rendieren verspreidt hij cadeautjes en een gezellige kerstsfeer over het gehele land.

Over Kerst

Kerst vieren we ieder jaar op 25 en 26 december. Op 24 december vieren we Kerstavond, dit is officieel geen feestdag, maar omdat het bijna Kerst is laten werkgevers hun werknemers eerder naar huis gaan. Eerste en Tweede Kerstdag is heel Nederland vaak gezellig met de familie en/of vrienden aan het dineren. En om niet te vergeten liggen er ook cadeautjes van de Kerstman onder de mooi versierde kerstboom! Kom snel kijken!

En… raadt is wat er onder de boom ligt, nee geen zitzak van Zitzaq, maar een kussen van Zitzaq!

Het kussen van Zitzaq

Naast dat je de zitzak van Zitzaq kan laten bedrukken met je favoriete print, kan dat ook met het kussen! Zodat jij er nooit genoeg van kan krijgen.

Het mooie kussen wat ik van de Kerstman heb gekregen, ga ik gebruiken voor op de bank. Heerlijk lekker zitten op de bank met een film aan en een warme kop chocolademelk met slagroom en natuurlijk wat lekkere kerstkoekjes!

Waarom een kussen van Zitzaq?

Voor Sinterklaas heb ik de Zitzaq gekregen, dus waarom nu het kussen van Zitzaq? Dit heeft zo een paar redenen. Onder andere dat het kussen van Zitzaq erg comfortabel is, het geschikt is voor binnen of buiten en het wordt uniek bedrukt tot in de stiknaad. Dit maakt het kussen het geld echt waard.

Groot of klein

Het kussen van Zitzaq is er in verschillende maten. Zo heb je een kleine 40x40cm (S), middelgrote 50x50cm (M) of een grote 60×60 (L).  Zo is er voor ieder wat wils!

Binnen of buiten

Ook kun je er voor kiezen om het kussen voor binnen of buiten te gebruiken. Zo kun je er voor kiezen om je kussen te laten maken van katoen (binnen) of polyester (buiten).

Zakelijk gebruik

Vier je Kerst op het werk? Dan is het kussen van Zitzaq een ideaal cadeau! Voor een relatief lage prijs heb je namelijk al een mooi bedrukte kussen! Leuk om bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo hierop te laten bedrukken of juist het logo van jouw goede klant. Wil jij ook een mooi bedrukte kussen? Neem dan contact met ons op via: https://zitzaq.nl/contact/ en wij informeren jou over de mogelijkheden!

In het kort

Kortom het kussen van Zitzaq is het ideale cadeau voor Kerst! Het kussen is te gebruiken voor binnen op de bank, buiten gebruik en voor op het werk! Het kussen is beschikbaar in verschillende maten (S), (M) en (L) en het kan onder andere in jouw favoriete print bedrukt worden, zodat jij er geen genoeg van kunt krijgen!

Team Zitzaq wenst jullie een fijne Kerst en een mooie en relaxte jaarwisseling!

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄