Zitzaq op de beurs

Na een periode van virtuele beursbezoeken met virtuele stands is het weer mogelijk om een beurs echt te bezoeken. De beleving voor een beursbezoeker is heel belangrijk gebleken. Mensen willen voelen, ervaren en praten over producten. Daarom bezoeken mensen een (vak)beurs.

Als je een rondgang doet onder beursbezoekers dan antwoorden de meesten dat het opdoen van inspiratie een reden is om een beurs te bezoeken. Ook netwerken en op de hoogte blijven van de innovaties is een reden voor een beursbezoek.

Daarom is het belangrijk om als bedrijf op een beurs te staan met een stand.

Je kunt beursbezoekers informeren over jouw product en meteen vragen beantwoorden.
Ook kun je op een beurs netwerken met branchegenoten. Naamsbekendheid, zien en gezien worden, daar gaat het om bij een beurs.

Aankleding van jouw beursstand

Een stand op een beurs is het visitekaartje van het bedrijf. Op een beurs is het belangrijk dat jouw stand sfeer uitstraalt. Een eerste indruk is heel belangrijk. Loopt de beursbezoeker door of blijft hij of zij staan en kan je de bezoeker aanspreken. Zo maak je het eerst contact.
Een beursbezoek is ‘net werken’ 😊. Hoe relaxed is het dan dat de beursbezoekers bij jou in de stand even kunnen zitten en onder het genot van een drankje een goed gesprek kunnen hebben.

Zitzakken en kussens voor de aankleding van jouw stand op de beurs

Zorg voor een blikvanger op jouw beursstand. Zitzaq maakt zitzakken en kussens voor bedrijven. Ideaal als aankleding van jouw beursstand. Met een zitzak van Zitzaq zorg je voor een meet-up hoekje in je stand.
De zitzakken kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo voor een complete merkbeleving. Je kan gebruik maken van onze ontwerpservice of je levert zelf een ontwerp aan. Met een bedrukte zitzak van Zitzaq tover je in een handomdraai jouw beursstand om tot de meest relaxte stand van de beurs! De zitzakken kunnen besteld worden vanaf 3 stuks. Naast zitzakken kun je bij Zitzaq ook kussens bedrukken.

Duurzaam beursmateriaal

Een zitzak van Zitzaq is gemaakt van gerecycled materiaal en wordt gemaakt in Nederland. Na afloop van de beurs is het makkelijk om de stand schoon op te leveren. De zitzakken kunnen mee terug naar kantoor. Daar kan je ook een meet-up hoekje maken. Tot een nieuwe beursdeelname. De zitzakken van Zitzaq zijn gemaakt van topkwaliteit en gaan dus meer dan één beurs mee.

Zitzaq staat op Festivak

Op 9 en 10 november staat Zitzaq met een stand op Festivak. De vakbeurs voor grootschalige evenementen. In de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch zijn wij te vinden op stand A 36.
Kom bij ons langs en beleef hoe een zitzak kan bijdragen aan een totale merkbeleving. Natuurlijk hebben wij voor bezoekers een speciale beursaanbieding. Wij vertellen hier graag meer over tijdens jouw bezoek aan onze stand. Kom lekker bij ons op de stand zitten!
Meld je hier aan. Je ontvangt dan direct je toegangskaarten. Zien wij jou 9 of 10 november bij onze stand?

Zittend netwerken

Jij wil toch ook dat de mensen blijven hangen bij jouw stand op de beurs? Met de beursaankleding van Zitzaq zorg je er voor dat mensen langer blijven zitten in jouw stand.

Zitzakken van Zitzaq; jouw merkbeleving bedrukt tot in de stiknaad.

 

 

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄