Bedrijfszitzakken

Bedrijfszitzakken

Ideaal voor in de wachtkamer, kantine, beursstand of als relatiegeschenk. Jouw werknemers tijdens de lunch genieten van het comfort van een Zitzaq. Ook wachten in een wachtruimte is vaak geen favoriete bezigheid van jouw relatie. Hoe kunnen we die ervaring leuker maken? Juist ja, met een zitzak!

Een zitzak voor op kantoor is ook goed voor de houding van je medewerkers. Dat is echter niet het enige voordeel. Een zitzak van Zitzaq kun je namelijk bedrukken met een eigen print. Je kunt de zitzakken bijvoorbeeld bedrukken met je eigen logo of een print die past bij jouw bedrijf. Zo is de zitzak ook nog eens herkenbaar voor de klant. Een echte eyecatcher in je beursstand. Ideaal!

Oh ja, en we hebben verschillende groottes, dus voor elk wat wils! Maten 100 x 140 cm (S), 135 x 135 cm (M) of 135 x 175 cm (L)

Mocht je iets anders willen, dan kun je zelf ook een ontwerp maken. Ga naar onze studio en maak je eigen design. Upload je eigen foto of kies een mooie kleur. Of gebruik een vet patroon of je eigen logo. Leef je uit in de studio en maak iets unieks!

Ontwerp op maat laten maken? Natuurlijk kunnen wij ook een ontwerp op maat maken. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je nog andere vragen? Bekijk de ‘veel gestelde vragen’ pagina.