Veelgestelde vragen

Kan ik de zitzaq of het kussen ook buiten gebruiken?

Jazeker kan dat! Erg leuk zelfs om op je eigen zitzak of kussen op het terras te chillen of je kinderen te laten spelen op de zitzaq in het gras. Wordt het vies? De hoezen zijn voorzien van een rits waardoor je het eenvoudig van de zak af kunt halen en de hoes kan uitwassen met de hand op 30º. De hoes is gemaakt van Polyester en is slijtvast. Veel plezier ermee!

Wat is de levertijd?

De levertijd van de zitzaq is ongeveer 6-8 werkdagen. De verwachte leverdatum wordt na 14.00 uur met één dag verlengd. Bij grote oplages kan de levertijd langer zijn. Mocht je het voor een bepaald event/datum willen hebben, laat het ons weten. We zullen altijd ons uiterste best doen om je snel te helpen.

Hou er altijd rekening mee dat het erg druk kan zijn bij verzendbedrijven. Het wil wel eens voorkomen dat door extreme drukte de levering een dagje later wordt bezorgd.

Heb je spoed? Neem dan even contact met ons op. Dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten hangt af van de bestelling. Vraag daarom altijd een offerte aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan 😉

Kan ik mijn zitzaq of kussen ook ergens ophalen?

Dat kan zeker. Laat je zitzaq dan bezorgen bij Mijnvormgever.nl, Werktuigenweg 13, 8304 AZ Emmeloord en overleg met hun wat de mogelijkheden zijn qua dag en tijdstip (weekenden niet mogelijk).

Kan ik mijn eigen ontwerp ook aanleveren?

Natuurlijk, geen probleem. Laat het ons weten en we sturen je het gewenste sjabloon (info@zitzaq.nl). Dan komt het goed.

Kunnen jullie mij ook helpen met een mooi ontwerp?

Natuurlijk kan dat! Neem dan contact op met een van onze vormgevers. Zij helpen je graag verder.

Kan ik de zitzakken of kussens ook vastzetten?

Dat kan zeker mits dit van te voren wordt besproken. We kunnen de zitzakken en kussens eventueel desgewenst leveren met een ringoog/vastzetoog. Hierdoor zou je het vast kunnen zetten met bijvoorbeeld een kabel of touw.

Mijn zitzaq is beschadigd, wat nu?

Dat is vervelend. Het is mogelijk om een losse hoes te bestellen. Geen nood aan de man dus. Mail ons op info@zitzaq.nl en we helpen je graag!

Ik wil verschillende prints gebruiken. Is dat ook mogelijk?

Zeker! Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Of wil je je festival lekker kleurrijk aankleden? Het is mogelijk om meerdere zakken te bestellen met verschillende ontwerpen. Cool toch?!

Staat jouw vraag hier niet boven?

No problemo. Wij zijn via de chatfunctie, mail of gewoon telefonisch bereikbaar: contact

Leuke ontwerpen van anderen!