Zie ginds komt de stoomboot…

De decembermaand komt er alweer bijna aan! De tijd voor familie, lekker eten en een boel gezelligheid met de mensen om je heen. En natuurlijk om niet te vergeten een berg cadeautjes van de beste goedheiligman uit Spanje: Sinterklaas!

Sinterklaas uit Spanje

Sinterklaas vieren we ieder jaar op 5 december. Ieder jaar komt hij met zijn stoomboot, pieten en paard aan in Nederland. Hij brengt een boel cadeaus met zich mee en deelt deze uit aan alle lieve kinderen. Ik vraag Sinterklaas dit jaar een bedrukte zitzak van Zitzaq. Eentje met een print van giraffen, mijn lievelingsdieren. Daar wordt je toch super vrolijk van!

Waarom een zitzak van Zitzaq?

Waarom? Omdat het super lekker zit. Bovendien zitten er vele voordelen aan, zoals je creëert een extra zit plek, de zitzak is totaal hufterproof en je kan hem in je favoriete print laten bedrukken, van een mooi rustig printje naar een stoere dino print!

Groot of klein

De zitzak is er in verschillende formaten, zo kan je kiezen uit een kleine (S), middelgrote (M) of een grote (L). Voor ieder wat wils dus!

Zowel voor binnen als buiten

Naast de vele voordelen die bovenstaand zijn genoemd, kan de zitzak ook voor buiten worden gebruikt. Dus ook in de zomermaanden kan je hem buiten neerzetten aan de rand van het zwembad. Zonnen maar!

Nog meer…

Naast zitzakken heb je de mogelijkheid om kussens te bestellen. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende printjes, genoeg keuze dus! Tevens ook leuk als schoencadeautje!

Zet jouw merk in het zonnetje!

De zitzak van Zitzaq is ook voor zakelijk gebruik! Of het nou gaat om een chillplek tijdens jouw bedrijfsfestival, een ontspannen meet-up hoekje voor kort overleg of gewoon als cadeau voor alle collega’s bij de introductie van jullie nieuwe logo. Met een bedrukte zitzak van Zitzaq tover je elke plek in een handomdraai om tot de meest relaxte merkbeleving.

Tot de volgende keer!

Nu ik Sinterklaas mijn wens heb doorgegeven ga ik weer verder met het lezen van mijn spannende boek onder het genot van een kopje warme chocolademelk en een lekker bakje chocolade pepernoten.

Fijne pakjesavond gewenst!

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄