De zitzak van Zitzaq mag dit jaar niet ontbreken!

Nu we de feestmaand weer achter de rug hebben is het tijd voor het nieuwe jaar. Dat betekent maar 1 ding: goede voornemens. Heb jij geen idee wat je anders wilt doen? Wij wel! Onze zitzakken mogen niet ontbreken op jouw evenement!

Waarom de Zitzaq op jouw festival, beurs of bedrijf?

Het creëert namelijk een relaxte sfeer. Het is erg aantrekkelijk om op een chille manier te werken, een kopje koffie of drankje te nuttigen of om een gesprek aan te gaan. Ook kleedt het mooi aan en is het een echt opvallend item wat dus niet kan ontbreken.

Een echte eyecatcher!

Met het unieke ontwerp dat wij voor jou kunnen creëren, laat jij je festival, beurs of bedrijf meteen opvallen bij jouw gasten. Dit komt onder andere door het formaat en doordat het volledig tot in de stiknaad bedrukt is in jouw huisstijl. Heb jij zelf een ontwerpstudio? Geen probleem! Wij kunnen een template aanleveren waar jouw vormgever het ontwerp in kan maken. Samen zetten we jouw merk in het zonnetje!☀️

Hoge kwaliteit voor langdurig gebruik

Onze Zitzaqqen zijn geschikt voor ‘heavy use’. Dit wil zeggen dat het ook prima buiten te gebruiken is. Door de waterafstotende en vuilbestendige eigenschappen van de stof, is dit het perfecte materiaal voor een zitzak. Is de zitzak vies geworden? Dan kun je de hoes eenvoudig schoonmaken. Een goede investering dus!

Verdere voordelen

De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op de voor- en achterzijde van deze mooie zitzak stof. Daarnaast wordt de stof geprint op een milieuvriendelijke manier met inkt op waterbasis. Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Het is mogelijk om losse hoezen te bestellen. Bovendien worden de zitzakken van Zitzaq geproduceerd in Nederland, zodat de levertijd kort blijft.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van je Zitzaq of heb je andere vragen? Neem dan een kijkje bij onze FAQ op www.zitzaq.nl/zakelijk/veelgestelde-vragen  of neem contact op met een van onze zaqqenvullers.

 

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄