Een musthave op een kinderdagverblijf: de zitzak!

zitzak kinderdagverblijf

Spelen, leren, eten, kinderen zijn er maar druk mee. Zo’n 788.000 kids doen dit op een kinderdagverblijf of bij een gastouder. Een zitzak is daarom niet alleen een leuke accessoire, maar is ook super handig om even op te relaxen en bij te komen op het kinderdagverblijf.

Relaxen op het kinderdagverblijf? Dat doe je met een zitzak

De zitzak van Zitzaq is gemaakt om op te relaxen. Zo kunnen de kinderen even een momentje voor hun zelf nemen. Door bijvoorbeeld vanuit de zitzak een filmpje te bekijken of een boekje te lezen. Met het zonnetje op komst kan dit natuurlijk ook buiten, daar is hij ook geschikt voor.

Even een tukje doen

De hele dag klimmen en klauteren: kind zijn is af en toe best vermoeiend. Op een zitzak kunnen ze even lekker opladen door een bijvoorbeeld een tukje te doen. Onze Zitzaq in maat L (135 x 175 cm) is hier uitermate geschikt voor, daar passen ze prima languit op.

Aanschuiven met een zitzak

Een zitzak is heel makkelijk te verschuiven en dus heel flexibel in te zetten. Schuif hem bijvoorbeeld aan bij het kringgesprek, gebruik hem als jarige job stoel of bij het knutselen. Maar de zitzak kan ook bij gesprekken worden ingezet. Het leuke aan een zitzak is dat je op een toegankelijke manier een gesprek kan voeren op hetzelfde niveau. Dit zorgt voor een hele open sfeer.

Extra steun

Goed zitten in een juiste houding is voor kinderen best lastig. Met een zitzak van Zitzaq krijgen ze de extra steun die ze nodig hebben en hoef je ze hier niet de hele tijd hierop te attenderen. Door de EPS-korrelvulling die hij heeft kunnen ze er lekker in weg zakken en drukpunten in hun rug worden hiermee ontlast.

Kinderdagverblijf: een zitzak die kidsproof is

Kinderen morsen en knoeien nou eenmaal, dat is helemaal geen probleem bij onze zitzakken! Wanneer er een vlek op de Zitzaq zit kan de hoes heel eenvoudig worden gewassen op 30 graden. Raakt de zitzak toch een beetje versleten? Het is bij ons ook mogelijk om een losse hoes te bestellen.
Voor kids is het heel leuk om een zitzak uit te kiezen met een print van hun superheld of lievelingsprogramma. Bijvoorbeeld de Zitzak Princess Donkercyaan. Op onze speciale KIDS-pagina vind je nog meer leuke prints.

Heb jij of ken jij een kinderdagverblijf waar een zitzak perfect zal passen? Bestel de Zitzaq hier of personaliseer de Zitzaq helemaal naar eigen smaak.

prinses zitzakprincess

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄