Maak jouw huis herfstproof met Zitzaq!

Oktober, de maand van vallende bladeren, harde wind en regen en kortere dagen. Maar oktober is ook de woonmaand! De maand waarin we ons thuis terug trekken en gezellig op de bank willen zitten met een kleedje, een kop thee en de kaarsjes aan. Dus hoog tijd om met een frisse wind door jouw huis te gaan en jouw huis herfstproof te maken! Want een nieuw seizoen brengt nieuwe trends en kleuren met zich mee.

Kussen Botanical Flowers van Zitzaq

Sierkussens: zelf ontwerpen

De nieuwe kleuren en trends in huis brengen? Dat doe je met de sierkussens van Zitzaq, geheel in jouw eigen stijl. Je hebt het goed gelezen; bij Zitzaq hebben we nu ook sierkussens. 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het leuke is: je kunt – net als bij de zitzakken – je eigen ontwerp maken met de ontwerp tool van Zitzaq.

Trendkleuren voor het najaar

De trendkleuren voor dit najaar zijn kleur, kleur en nog meer kleur. Buiten wordt het grauw en grijs, tijd om je huis op te fleuren. Ga bijvoorbeeld voor roestbruin, okergeel, mandarijnrood of een botanische print op jouw kussens. Prints is ook iets wat weer helemaal van nu is. Durf te combineren en toon lef!

Een zitzak als eyecatcher

Gave sierkussens kunnen in jouw interieur al het verschil maken. Maar wil je echt een eyecatcher in huis halen? Kies dan voor een zitzak. Saai en stijlloos? Zeker niet! Ontwerp een zitzak die past bij jouw woonstijl of kies een van onze ontwerpen. Op zoek naar een trendkleur die opvalt en sfeer met zich meebrengt? Kies dan voor mandarijnrood. Deze kleur brengt sfeer en warmte met zich mee, ideaal voor het koude najaar.

Hulp nodig?

Vind je het lastig om een mooi ontwerp te maken? Of heb je wel leuke ideeën, maar lukt het niet om deze samen te krijgen tot een mooi geheel? Schroom dan niet om ons te vragen en wij helpen je met een tof ontwerp!

Bestel jouw sierkussens of zitzak hier

Zie jij het helemaal voor je? Klaar om jouw huis herfstproof te maken? Ga dan direct aan de slag. Kijk op onze website voor de standaard ontwerpen of kies een die perfect aansluit op jouw interieur.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄