Oranje aanmoedigen op een relaxte zitzak!

vrouw juigend holland zitzak

Het Europees kampioenschap voetbal 2020 wordt van 11 juni tot en met 11 juli 2021 gespeeld. In eerste instantie zou UEFA Euro in 2020 worden gehouden, maar door corona is dit uitgesteld naar dit jaar. Het is de 16e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi.

Daarnaast wordt dit jaar ook de Olympische Zomerspelen georganiseerd. Je kunt dit evenement zien van 23 juli tot 8 augustus 2021. Het belooft dus een volle sportzomer te worden!

Op een zitzak alle wedstrijden bekijken

Je kunt natuurlijk het EK of de Olympische Spelen vanaf de bank bekijken, maar een zitzak is wel héél relaxed! Onze Zitzaq vormt zich naar je rug, waardoor je heel veel steun krijgt in je rug. Door de EPS-korrelvulling zak je er lekker in weg, waardoor drukpunten in de rug ontlast worden. Het geeft je rug rust en wordt daardoor als erg rustgevend ervaren.

Overal te gebruiken

Het makkelijke van een zitzak is dat je hem overal kunt gebruiken: in de huiskamer, keuken of op je slaapkamer (je valt er zo op in slaap). Maar ook in de tuin of op het balkon is de Zitzaq goed te gebruiken. Het grote voordeel is dat hij waterafstotend is, dus buitengebruik is gegarandeerd. Ideaal!

Hup Holland Hup op een Zitzaq

We zijn een chauvinistisch volkje, als Nederlanders samen. Als het rood wit blauw wordt gehezen is dat altijd een mooi moment. We zijn trots op ons land en dat willen we graag laten zien. Oranje is onze kleur en we kleden ons graag in deze opvallende kleur. Daarom heeft Zitzaq een aantal oranje zitzakmodellen gemaakt, waarop jij heerlijk alle sporten kunt bekijken deze zomer. Of het nu gaat om het Europees Kampioenschap Voetbal of de Olympische Spelen, jij maakt het relaxed mee op een Zitzaq.

Bekijk bijvoorbeeld de Zitzak Embleem Oranje Rood Wit Blauw of de Zitzak Oranje Leeuw Kop Groot. Ook kun je filteren op kleur, waardoor je snel alle oranje modellen kunt vinden.

Zelf een zitzak ontwerp maken?

Wil je liever een ander ontwerp, maak dan je eigen ontwerp. Je kunt dit doen via onze ontwerptool op onze site. Gebruik een foto of tekst, of ga aan de slag met mooie kleuren of figuren. Je ontwerp het helemaal zelf! Mocht je willen dat we het ontwerp nog even bekijken voordat het geproduceerd wordt, neem dan even contact op met ons. We helpen je graag!

 

Zitzaq zitzak Oranje Leeuw Strakzitzak oranje leeuw rood wit blauw

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄