Beste Sinterklaas!

Wat ik dit jaar vraag…

Lieve Sinterklaas,
Wat fijn dat u weer in Nederland bent. Welkom.
Heerlijk avondje gaat komen. Tijd voor cadeautjes, gedichten en surprises.

Thuiskantoor

Er is dit jaar veel gebeurd. Ik ben voor mezelf begonnen! Spannend, maar ook erg leuk. Ik heb een mooi thuiskantoor met alles er op en eraan. Een ding mis ik nog en dat is een plekje om te zitten en te relaxen. Maar ook een plek waar ik met een kopje thee kan nadenken over nieuwe creatieve ideeën.

Gepersonaliseerde zitzak van Zitzaq

Nou heb ik iets heel gaafs gezien en dat wil ik wel echt heel graag van u hebben voor sinterklaas.Een gepersonaliseerde zitzak van Zitzaq. Ik hoor u denken, Zitzaq? Ja Zitzaq. Daar kun je een zitzak bestellen. Je kan kiezen voor een die al bedrukt is, maar je kan ook een eigen ontwerp maken.

Zitzak met logo

Ik zou er graag een willen met mijn logo. Een maat M is voor nu goed. Als ik straks uit mijn kantoor groei en een grotere ruimte moet zoeken dan bestel ik zelf een L.

Kleine rondleiding in ontwerptool

Het werkt heel makkelijk. Klik hier en maak je eigen ontwerp. U kunt het ook. Het is mogelijk om een kleine rondleiding in de ontwerptool te doen. Daarin wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe u te werk moet gaan om een gepersonaliseerde zitzak te ontwerpen. Ik zou dat aanraden. Ik heb mijn logo meegestuurd. Die wil ik op de voorkant. De achterkant graag lichtgroen.

Levertijd van zes werkdagen

Denk er aan, lieve sinterklaas, dat er een levertijd van ongeveer zes werkdagen voor staat. Dus niet te lang wachten met het ontwerpen!

Bedrukte Kinderkussens

Bij Zitzaq kun je ook kussens bestellen. Ze hebben hele leuke bedrukte kinderkussens. Leuk voor een schoencadeautje. Sinterklaas, ik ben heel benieuwd wat u voor mij gaat ontwerpen bij Zitzaq. Ik kan niet wachten op sinterklaasavond.Ik zal een foto maken van mijn thuiskantoor met de zitzak van Zitzaq. Ik plaats deze op Insta en zal u daarin taggen.

Veel liefs,
Elske

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄