Een zitzak voor in de wachtruimte!

Een bezoek aan de tand-, dieren-, of huisarts we ontkomen er niet aan. Wachten in een wachtruimte is vaak geen favoriete bezigheid.
Hoe kunnen we die ervaring leuker maken? Juist ja, met een zitzak!

Verbeter de wachtbeleving
Wachten, we doen het zo’n 182 uur per jaar. Hoog tijd om het wachten een stuk leuker te maken. Dat doen we met een Zitzaq! Een Zitzaq zit heerlijk, onder andere door de korrel die erin zit. Deze vormt zich naar je lichaam, de drukpunten in je lichaam worden hiermee ontlast. Hij zorgt ervoor dat je tijdens het wachten even kan ontspannen. Of hij dient voor kinderen als een afleiding waar ze even mee kunnen spelen.

Een zitzak op maat!
Een zitzak van Zitzaq is er voor iedereen. Er zijn namelijk drie verschillende maten; maat S bijvoorbeeld voor kinderen, een M (het meest gekozen) of ga meteen voor de grootste variant, de L. Naast dat je zelf de juiste maat kunt kiezen, kun je hem ook nog personaliseren! Kies zelf een print of kleur uit, vervolgens kun je er ook nog voor kiezen om jouw bedrijfslogo erop te laten drukken. Zo past een zitzak in iedere wachtkamer.

Weer als nieuw
Onze zitzakken kunnen wel tegen een stootje, zijn zelfs waterafstotend. Maar mocht hij toch een beetje vies worden, met een simpel handwasje is hij weer als nieuw. Wanneer hij beschadigd raakt is het ook mogelijk om alleen een nieuwe hoes te bestellen. No worries, dit mag natuurlijk ook als je toe bent aan een nieuwe print!

Ook jouw wachtruimte opvrolijken met een Zitzaq? Kies een kant-en klare zitzaq of personaliseer hem naar eigen smaak!

Hulp nodig bij het ontwerp? We helpen graag.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄