5 redenen waarom jij een Zitzaq moet hebben!

Of je nu moeder van vijf bent, een extreme workaholic, een opa of een watersportliefhebber: de zitzak van Zitzaq is er voor iedereen. Waarom wordt jij gelukkig van een zitzak?

Kidsalert
De zitzak kan wel tegen een stootje, waardoor kinderen ermee kunnen spelen en erop kunnen klimmen en klauteren. Maar hij is ook ideaal om even rustig op te zitten voor de tv. Wordt er geknoeid met de limonade? Geen probleem. Dan gooi je de hoes simpelweg in de was.

Speciaal voor kids heeft Zitzaq verschillende ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een zitzak personaliseren met een naam. Helemaal leuk!

Workaholics opgelet!
Naast dat de zitzak heel comfortabel zit, is hij ook nog eens heel goed voor de lichaamshouding. Ideaal voor op het werk. Plan eens een afspraak in met een collega op de Zitzaq. Onze zitzakken zijn gevuld met de EPS-korrelvulling, dit zorgt ervoor dat de zitzak zich naar je lichaam vormt. De drukpunten in je rug worden hiermee ontlast. In onze ergonomische zitzakken kun je even helemaal tot rust komen of juist niet en ga vol inspiratie aan de slag.

Sociaal dier
Vaak vrienden over de vloer? De zitzak is niet alleen een heel trendy woonaccessoire, je creëert er ook nog eens extra zitplaats mee. De zitzakken van Zitzaq zijn naar eigen smaak te ontwerpen, hierdoor is er voor ieder wat wils. Perfect voor een verjaardag, vriendinnenavond of borrel!

Picknicken
Als opa en oma lekker picknicken samen met de kleinkinderen? De eerste zonnestralen komen straks alweer door. Tijd om weer buiten te gaan zitten en even te ontspannen. Neem je zitzak gewoon mee! In de tuin, op het strand, in het bos of naar het park, het kan allemaal.

Voor de watersportliefhebber
Ben jij vaak op het water te vinden? Voortaan neem je jouw Zitzaq mee. De zitzak is namelijk gemaakt van waterafstotend materiaal. De Ocean Blue Zitzak is hier bijvoorbeeld uitermate geschikt voor! Gave accessoire in een sloep: kleurrijk, fris én superchill!

Ben jij enthousiast geworden? Ontwerp dan nu je eigen Zitzaq.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄