Begin het jaar chill: de zitzak voor in de kantine

Is het tijd om jullie saaie kantine ruimte een stuk leuker te maken? Dan is de zitzak iets voor jou! 
De lunch is het moment om even bij te komen van een drukke ochtend en energie te krijgen voor de middag. Dat doe je toch het liefste comfortabel in een zitzak? Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk deze blog!

Creëer sfeer in jouw kantine
De zitzakken van Zitzaq hebben drie verschillende maten en veel comfort. Je kunt zelfs een zitzak bedrukken met jouw eigen logo of met een print die perfect past bij jouw bedrijf. Er zit daarom vast wel een zitzak bij die past bij jouw kantine. Behalve de leuke uitstraling is een Zitzak ook goed voor de houding van jouw werknemers. De zitzak past zich namelijk aan de houding van jouw werknemer aan. Zo worden rugklachten voorkomen!

De zitzak kan tegen een stootje!
Alle zitzakken zijn goed schoon te maken en uit te wassen. Mocht de zitzak beschadigd zijn, dan kan je bij ons ook gewoon een nieuwe hoes bestellen. Zo kunnen jouw werknemers ook tijdens de lunch genieten van het comfort van een Zitzaq.

Van bedrijfs- tot voetbalkantine: pimp het!
Bijkomen van een slopende voetbalwedstrijd of ontspannen met elkaar de werkdag bespreken? Een zitzak is een must voor iedere kantine! Een zitzak in voetbalstijl is een toevoeging voor iedere kantine. Even een break nemen en chillen op een zitzak? Dat is toch ideaal!

Bijkomen na de pauze? Rust uit op een zitzak! Zo kan er na de pauze weer vol nieuwe energie te werk worden gegaan.

Wil jij ook jouw kantine opfleuren? Kies dan snel jouw zitzak uit of ontwerp zelf jouw favoriete zitzak!

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄