Kerstboom eruit, zitzak erin

De maand van feest, gezelligheid en warmte is bijna ten einde. Zodra we de eerste week van januari passeren, kan ook de kerstboom eruit.

Na het opvegen van het laatste restje naalden, kan je huis echter wat leeg en saai aanvoelen. Maar niet getreurd! Wij hebben namelijk wel wat om die leegte op te vullen: de vertrouwde zitzak. Zo kom jij de winter wel door: kerstboom eruit, zitzak erin!

De kerstboom is eruit, maar waarom een zitzak erin?
Zie het voor je: het is 6 januari geweest en de kerstballen en -slingers liggen weer op zolder. Die lege plek waar de kerstboom ooit stond, moet opgevuld. Maar, waarom met een zitzak? Zodra we de warmte en gezelligheid van de feestdagen achter ons hebben gelaten, gaan we een donkere periode tegemoet. Blue Monday is in zicht en het is nog maar net winter. Oplossing: de zitzak van Zitzaq. Deze zorgt namelijk voor dat knusse gevoel, een fijne plek waar je lekker in kunt wegzakken. Kies er een voor het hele gezin. Zo houd je het warme en gezellige gevoel van de feestdagen wel vast!

Kies een zitzak die bij je past
Nu je ervan overtuigd bent dat je de leegte op kunt vullen met een zitzak, is het tijd om te kiezen! Ons aanbod zitzakken is natuurlijk vrij groot en overweldigend. Zeker met de kerstboom als voorganger, wil je kiezen voor een zitzak met net zoveel attitude. Ga je voor formaat kerstboom (L) of toch liever voor een bescheidener formaat (S)? Ons meeste verkochte formaat is de M, ideaal voor elk lid van het gezin.

Een zitzak in je interieur
Naast het kiezen van de maat, moet ook je woonstijl niet vergeten worden in het keuzeproces. Een neutraal interieur vraagt eerder om een rustige zitzak dan om een zak met drukke print. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Zitzak Textile Green. Is het interieur overgenomen door speelgoed en ander kinderlijke spullen? Dan gun je je kids vast een zitzak. Wij hebben een pagina ingericht met een ruime keuze aan kinderzitzakken. De keuze is reuze!

Kerstboom eruit, zitzak erin!
Nog niet besloten welke zitzak de leegte in je huis opvult? Wij helpen je graag met het kiezen van de zitzak die bij past bij jou. Bel of mail, dan zullen we zo snel mogelijk reageren op jouw vraag.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄