De (zit)zak van Sinterklaas: het ultieme cadeau!

Het is alweer bijna tijd voor het heerlijk avondje. Sinterklaas komt eraan! De zoektocht naar het ultieme sinterklaascadeau gaat van start.

En of je het nu thuis viert of op kantoor: het vinden van de leukste, beste en meest verrassende cadeaus blijft lastig. Gelukkig vind je daar, tussen alle chocoladeletters en pepernoten, het ultieme sinterklaascadeau… Een zitzak!

Een zitzak als sinterklaascadeau is voor iedereen
De lootjes zijn getrokken en daarmee is het duidelijk voor wie je aan de slag moet. Tijd om te knutselen, te dichten en te winkelen voor je nichtje, opa, een collega of je baas! Wie er ook op je lootje staat, iedereen heeft recht op een leuk en persoonlijk sinterklaascadeau. Een ideaal cadeau voor wie dan ook is een zitzak. Oké, we geven toe: een zitzak past niet zo gemakkelijk in een zelf geknutselde surprise maar valt wel altijd in de smaak. Bekijk het fotoalbum om de blije gezichten van anderen te zien! Een ultiem sinterklaascadeau, toch?!

Het formaat en de print van een zitzak
Iedereen verdient een groot sinterklaascadeau. Het verschilt echter wel per persoon welk formaat zitzak je kiest. Voor je kleine nichtje kies je voor de S, voor je opa is een M geschikt en voor je collega kies je de L. Na het kiezen van het formaat, is het zaak om de print te bepalen. Ga je voor een van onze ontwerpen? Kies dan bijvoorbeeld voor deze vrolijke zitzak met flamingo’s of ga voor een sportieve zitzak met voetbalprint.

Zit de geschikte print er niet tussen? Een eigen afbeelding selecteren kan natuurlijk ook. Zo kun je kiezen voor een zitzak met een voor- en/of achternaam of geef je je baas een zitzak met het logo van zijn of haar bedrijf.

Het ultieme sinterklaascadeau op tijd in huis?
Wat voor zitzak je ook kiest als het ultieme sinterklaascadeau, de gelukkige eigenaar zit vanaf 5 december altijd goed. De zitzak voor Sinterklaas binnen hebben? Logisch, maar bestel dan wel op tijd. De levertijd van de Zitzaq is ongeveer zes werkdagen. Bestel je na 14.00 uur, dan wordt de verwachte leverdatum met één dag verlengd.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄