Ergonomisch werken met een zitzak op jouw kantoor

Krijg jij regelmatig klachten van jouw medewerkers? Last van de rug, slechte houding en de zoveelste afspraak bij de fysiotherapeut staat gepland…

Tijd voor verandering! Ga vanaf nu voor ergonomisch werken met een zitzak op jouw kantoor. Meer weten over hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Waarom kiezen voor ergonomische werken met een zitzak op kantoor?
De eerste vraag die misschien bij je opkomt, is waarom je zou moeten kiezen voor een zitzak. Is een zitzak ergonomisch dan? Dat is ‘ie zeker! Onze zitzakken vormen zich namelijk volledig naar je lichaam. Dit ontlast de drukpunten in de rug. Door regelmatig een moment voor jezelf te nemen en even op te laden in een ergonomische zitzak, zorg je ervoor dat rugklachten verminderen. Een zitzak van Zitzaq zorgt voor een compleet nieuwe beleving!

Comfortabel werken op kantoor met een ergonomische zitzak
Als je kiest voor een ergonomische zitzak, kies je voor comfort. Naast de verlichting van je rug, zijn de zitzakken van Zitzaq ook zeer zacht. Zo kom je volledig tot rust. Met de EPS-korrelvulling in de zitzak, zak je namelijk lekker weg. Welke maat zitzak je kiest, hangt af van de lengte van je medewerkers. Ga voor de S (100 x 140 cm), M (135 x 135 cm) of L (135 x 175 cm). Welke maat kies jij?

Extra toevoeging: herkenbaar voor op kantoor!
Een zitzak voor op kantoor is dus goed voor de houding van je medewerkers. Dat is echter niet het enige voordeel. Een zitzak van Zitzaq kun je namelijk bedrukken met een eigen print. Ideaal dus voor op kantoor. Je kunt de zitzakken bijvoorbeeld bedrukken met je eigen logo of een print die past bij jouw bedrijf. Zo is de zitzak ook nog eens herkenbaar voor de klant. Ideaal!

Bestel de zitzak voor op jouw kantoor
Enthousiast geworden over het ergonomisch werken met een zitzak op jouw kantoor? Wacht dan niet langer! Bestel de zitzakken gemakkelijk en snel en maak je medewerkers weer blij.

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄