Een zitzak: hét relatiegeschenk voor dit najaar!

Het najaar is weer in aantocht. De tijd van donkere dagen en dalende zonuren.
Kortom: de hoogste tijd om je te oriënteren op relatiegeschenken. Wil jij jouw klant in het zonnetje zetten aan het einde van het jaar? Dat doe je met een uniek en blijvend relatiegeschenk. Zoek je iets wat gegarandeerd in de smaakt valt? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau zoals een gave zitzak!

Verras jouw klant met een relatiegeschenk
Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinneringen omdat je fysiek iets geeft. Een tastbaar product blijft veel langer onder de aandacht bij je klant. Om jouw zakelijke relaties warm te houden, is het geven van een uniek relatiegeschenk een must! Wist je dat het geven van een relatiegeschenk als een belangrijk psychologisch mechanisme werkt? Geef jij je klant een geschenk, is de kans groter dat zij ook iets voor je terug willen doen! De zitzak heeft als voordeel dat de bedrukkingen groots kunnen worden weergegeven. Een eyecatcher dus! De zitzak is origineel, creatief en zorgt voor een blijvende herinnering. Zo verras jij jouw klant!

De zitzak volledig personaliseren
De zitzak van Zitzaq kun je volledig personaliseren. Naast het logo van jouw zakelijke relatie is er ook de mogelijkheid tot het kiezen verschillende prints. Geen print is te gek! Heb jij klanten uit Friesland? Geef een zitzak met de print van een Friese vlag en het bedrijfslogo. Weet jij toevallig dat jouw klant Ajax-fan is? Kies dan voor een Ajax zitzak. Kies een van onze ontwerpen of ontwerp ‘m lekker zelf! Er zijn heel veel mogelijkheden. Daarbij is zitzak geschikt voor binnen en buiten en zo ook ideaal voor klanten met bijvoorbeeld een horeca onderneming.

Verschillende formaten
Bij iedere bedrukte zitzak ben je verzekerd van hoge printkwaliteit en een goede kwaliteit stof. Je kunt bovendien kiezen voor een zitzak in drie verschillende formaten: 135×135 cm (S), 135×175 cm (M) of 100×140 cm (L).

Bestel je relatiegeschenk hier!
Ben jij op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Kies dan voor de zitzak. Dit unieke relatiegeschenk zorgt ervoor dat jouw klant de donkere dagen doorkomt. De zitzak is het zonnetje in huis! Heb jij vragen over alle mogelijkheden of ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

× Hallo, kunnen we je helpen? 😄