Baby geboren? Geef een zitzak kraamcadeau van Zitzaq!

Een origineel kraamcadeau?
Het is soms moeilijker dan je denkt: een origineel kraamcadeau. Wat geef je de kersverse ouders? Geef een zitzaq: een kraamcadeau waarbij je veel variaties kunt aanbrengen. Je kunt het zo gek niet bedenken: van de naam van de kleine tot het motiefje van het behang van de kinderkamer. Van de stijl van het geboortekaartje tot de naam van de vriendengroep die het cadeau geeft: je kunt de Zitzaq met van alles laten bedrukken. Niets is te gek! Doordat de verschillende stijlen doorgevoerd kunnen worden op de zitzaq weet jij zeker dat je voldoet aan de wensen van de kersverse ouders! Immers: ze hebben het behang of het geboortekaartje zelf uitgezocht. Zeg nou zelf, ideaal toch? Succes gegarandeerd!

Geschikt materiaal voor kinderen
Het materiaal van de Zitzaq is ideaal voor kinderen. De hoes van de zitzaq is namelijk voorzien van een rits, waardoor je het eenvoudig uit kunt wassen op 30ºC (handwas). De hoes is gemaakt van polyester en is slijtvast. De stoffen van de zitzaq bevatten geen azo (synthetische) kleurstoffen, allergieverwekkende stoffen, lood en cadmium of formaldehyde. Kortom: de zitzaq kan tegen een stootje en is ideaal voor de kleine!

Do’s kraamcadeau
De zitzaq is een geschikt kraamcadeau. Maar waar moet je nog meer op letten bij het geven van een kraamcadeau? Wij geven je nog een aantal tips voor het perfecte kraamcadeau.

  • Kies voor een duurzaam kraamcadeau (iets wat langer mee gaat);
  • Maak het persoonlijk (zo ben je ook direct origineel);
  • Sluit het kraamcadeau aan op de smaak van de ouders.

Ook zo’n Zitzaq als kraamcadeau?
Enthousiast geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je van A tot Z met zo’n origineel kraamcadeau. Zo is het zelfs mogelijk om een ontwerp op maat door ons te laten realiseren. Interesse? Neem contact met ons op! Wij vertellen je er graag meer over. Inspiratie nodig? Kijk hiernaast voor eerdere kraamcadeaus van onze klanten.

Bestel ‘m lekker zelf
Nét trotse ouders geworden, maar niet zo’n gaaf kraamcadeau gekregen? Geen nood! Bestel zo’n Zitzaq dan gewoon lekker zelf. Weet je in ieder geval zeker dat ‘ie helemaal naar jouw wens is!